Vagter

Vagter

Vagtpersonale efterspørges ofte i forbindelse med særlige begivenheder. Det kan også handle om bestemte genstande eller arealer, der skal overvåges ekstraordinært i en vis periode.

En smidig vikarløsning er oplagt at tage i anvendelse i disse sammenhænge. Hos Driftservice ApS kan du med ultrakort varsel bestille det vagtmandskab, du har brug for i en given situation.

Rent faktisk er det muligt at leje vagtpersonale i intervaller helt ned til 4 timer. Dermed undgår du at forpligte dig til lange og omkostningskrævende ansættelser.

Hos DriftService ApS kan du bestille vagter til indsats døgnet rundt – året rundt.

Vagtopgaver spænder vidt. Vi udlejer dørmænd, vagter med pædagogisk erfaring til indsats på belastede bo- og opholdssteder samt naturligvis personale til mandsopdækning og personbeskyttelse, herunder professionelle bodyguards.

Det er også Driftservice ApS, du skal kontakte, hvis du har brug for dygtige butiks- og centervagter.

Det er forskningsmæssigt påvist, at den blotte tilstedeværelse af vagter på arbejdspladsen har en række fordele. Bl.a. minimeres risikoen for tyveri, hærværk, vold og arbejdsulykker. Samtidig vil et beskyttet personale føle sig mindre stresset, hvilket igen medfører færre sygemeldinger.

Kontakt Driftservice ApS i dag. Vi giver gerne et uforbindende tilbud på en vagtordning, der passer til din virksomheds behov.

gg

Kontakt Driftservice ApS

Driftservice ApS
Ørningevej 2
DK-4140 Borup
CVR: 37001376

Tlf: (45) 30 15 30 16
E-mail: info@driftservice.dk