Smede

 

Smede

Du behøver blot at ringe til os – så skaffer vi de faglærte smede og kleinsmede, du har brug for. Vi har gennem årene oparbejdet tætte kontakter til smede i København og på Sjælland. Kontakt os og fortæl, hvor mange smedesvende du skal bruge – og hvor længe. Så klarer vi resten.

I situationer ved akut opstået behov for smedevikarer kan vi skaffe mandskab med meget kort varsel. Jo længere varsel, du giver os, desto bedre vil vi kunne finde og screene den perfekte nye medarbejder til dit smedefirma.

Vi har et stort antal dygtige smede i vores database. Vi har indsamlet detaljerede informationer om hver enkelt medarbejder. Derfor vil vi hurtigt kunne sammensætte en mandskabsløsning, der matcher dit behov for vikarhjælp.

Selvfølgelig er vi i stand til at levere smede til både kortere og længerevarende vikariater. Fleksibiliteten er en af de helt store fordele ved at benytte sig af vores vikarservice.

Ved løbende at tilpasse mandskabsstyrken i forhold til arbejdsopgaverne vil du langt nemmere kunne bevare det store overblik og reducere firmaets lønudgifter.

Kontakt Driftservice ApS i dag for bestilling af smedevikarer.

Kontakt Driftservice ApS

Driftservice ApS
Ørningevej 2
DK-4140 Borup
CVR: 37001376

Tlf: (45) 30 15 30 16
E-mail: info@driftservice.dk