Rengøring

Rengøring

Daglig rengøring er en vigtig del af et firmas drift. Professionel rengøring kræver professionelt, ansvarligt personale, som ofte kan være svært at finde. Driftservice ApS kan hjælpe din virksomhed med rengøringspersonale. Vi har samlet Sjællands bedste rengøringskræfter i vores vikarkartotek, og du kan bestille din rengøringsvikar blot ved at kontakte os på telefon eller mail.

En rengøringsvikar fra Driftservice ApS har stor erfaring med rengøring over en bred kam. Vi tilbyder vikarer og afløsere til butiksrengøring, kontorrengøring, lagerrengøring og industrirengøring.

Mange brancher har særlige kodex for, hvordan rengøringen skal udføres. Det gælder eksempelvis i fødevareindustrien samt i virksomheder, hvor man håndterer levnedsmidler. Naturligvis kan du her hos os bestille rengøringsvikarer, der kender alt til disse specielle krav, og handler derefter.

Fordelen ved at benytte sig af vikarer til rengøring er, at du undgår at binde dit firma op på fastansættelser. Vikarordninger er i sagens natur fleksible. Du bestiller og betaler kun for den arbejdskraft, du rent faktisk har behov for.

Den daglige rengøring skal naturligvis forstyrre driften af din virksomhed mindst muligt. Derfor arbejder vores rengøringsvikarer gerne på “skæve” tidspunkter af dagen. Du fortæller os blot, hvornår du ønsker rengøringen udført. Så finder vi en løsning, der matcher driften af dit firma.

Vores rengøringsservice er i øvrigt ikke blot for erhvervslivet. Også private kan bestille rengøringshjælp hos Driftservice ApS. Vi foreslår f.eks. at du bestiller rengøringsvikar i forbindelse med rengøring efter håndværkerbesøg samt som hjælp ved hovedrengøring.

Desuden servicerer vi en række boligforening på Sjælland – bl.a. i forbindelse med rengøring efter fraflytning eller dødsfald.

Driftservice ApS finder en løsning på dine udfordringer med rengøring. Bestil din rengøringsvikar nu.

Kontakt Driftservice ApS

Driftservice ApS
Ørningevej 2
DK-4140 Borup
CVR: 37001376

Tlf: (45) 30 15 30 16
E-mail: info@driftservice.dk