OM OS

Faglært/ufaglært arbejdskraft

Driftservice ApS er et håndværkerfirma med professionelle håndværkere og mandskab.

Vi kan tilbyde alt fra at varetage entrepriseopgaver til at hjælpe med “brandslukning” her og nu. Vi har erfaring med at stille dygtige håndværkere til rådighed i sidste øjeblik!

Hos Driftservice ApS lægger vi stor vægt på, at vores mandskab skal passe til netop din opgave.

Vi vil gerne hjælpe dig til at levere et resultat af høj kvalitet, og derfor bruger vi god til på at finde de medarbejdere, som kan hjælpe med at udføre din opgave bedst muligt.

Vores faglærte tømrere, murere og malere har den rette uddannelse og den rette erhvervsmæssige erfaring til at udføre et håndværksmæssigt stykke arbejde af høj kvalitet.

Vi matcher dine vikarbehov

Vi vil gerne matche dine behov for arbejdskraft bedst muligt, og derfor lytter vi til dine behov for mandskab. Vi lægger stor vægt på, at pris og kvalitet hænger sammen, så du får, hvad du betaler for.

Når man arbejder med mandskabsudlejning, er det vigtigt at have kendskab til den konkrete opgave. Derfor vil vi meget gerne høre om dine behov for arbejdskraft, så vi kan matche dine behov bedst muligt. Vi har en bred vifte af medarbejdere, som står klar til at kaste sig ud i nye opgaver.

Ønsker du at høre mere om vores mandskabsudlejning? Så er du meget velkommen til at kontakte os.

Ring til os på telefon 30 15 30 16 og fortæl os om din opgave. Så finder vi sammen frem til et passende mandskab, der med kort varsel kan stå klar til at arbejde for dit firma.