Nedrivning

 

Nedrivning

Nedrivning og nedbrydning er ikke for hvemsomhelst. At nedbryde en bygning kræver mandskab med særlig viden og fokus på de faremomenter, som i sagens natur er forbundet med denne type arbejde.

Hos Driftservice ApS har vi mandskab til leje, der er specielt screenet til at varetage disse særlige opgaver. Har du en nedbrydningsopgave og mangler ekstra hænder? Så kontakt os i dag. Vi har det rette mandskab til nedrivning.

En vikar til nedrivning fra Driftservice ApS har fokus på såvel sikkerhed som effektivitet. Medarbejderne har stor erfaring med nedbrydning af både bygninger og materiel – det kunne f.eks. være udtjente produktionsanlæg.

Ved nedrivningsopgaver er det vigtigt at tage særligt hensyn til det omkringliggende miljø. Det gælder både tilstødende bygninger og personer, der befinder sig i nærheden af arbejdspladsen. Vores vikarer har forståelse  for dette og implementerer det naturligt i den daglige arbejdsgang.

I forbindelse med nedrivning er der ofte effekter, som er bevaringsværdige. Det kan skyldes deres genbrugsværdi eller at de har en særlig affektionsværdi for ejeren af bygningen. Det er vores vikarer naturligvis opmærksomme på.

Ofte er specielt entreprenørudstyr nødvendigt for at kunne gennemføre en nedrivning. Vi har naturligvis mandskab med  nødvendige tilladelser til at kunne betjene dette udstyr.

Du vil således trygt kunne overlade dine nedbrydningsopgaver til Driftservice ApS. Udfyld kontaktformularen i dag, og vi vender hurtigt tilbage til dig med et konkret tilbud på din nedrivningsentreprise.

Kontakt Driftservice ApS

Driftservice ApS
Ørningevej 2
DK-4140 Borup
CVR: 37001376

Tlf: (45) 30 15 30 16
E-mail: info@driftservice.dk