Malere

 

Malere

Malervikarer udlejes på gunstige vilkår. Driftservice ApS formidler dygtige, faglærte malere til alle former for maleropgaver i København og på Sjælland.

Har du et malerfirma med vekslende ordretilgang, vil det ofte være en oplagt løsning at leje en malervikar i stedet for at binde sig til fastansættelser. Når du får en konkret ordre, vil den være veldefineret. Derfor vil du i forhold til mandskabsbehovet kunne foretage en skarp kalkule og løbende tilpasse personalets størrelse herefter.

I forbindelse med større entrepriser vil du også kunne drage fordel af af vores tilbud om malervikarer. Vi sammensætter gerne et team af professionelle malere, der 

Til konkrete maleropgaver vil leje af en malervikar være den oplagte løsning. Opgaven er veldefineret, og du vil derfor kunne foretage en skarp kalkule i forhold til mandskabsforbrug på det givne malerarbejde. Men malervikarer fra Driftservice ApS er bestemt også oplagt at bestille, hvis dit malerfirma har landet en større entreprise, som vil kunne beskæftige et team af dygtige malere over en længere periode.

Du vil opleve, at vores malervikarer er håndværkere med stort H. De engagerede malersvende har stor passion for faget, og er selvfølgelig indstillet på at rykke ud med kort varsel for at male for dig.

En malervikar hos Driftservice ApS udvikler en stor, bred erfaring samt evnen til hurtigt at kunne tilpasse sig vidt forskellige krav og forventninger i forbindelse med den malerentreprise, der aktuelt arbejdes på.

Denne tilpasningsevne er en stor styrke, når vikaren hurtigt skal falde socialt ind i et eksisterende malerteam. Vores vikarer har erfaring med at samarbejde med en lang række forskellige personer.

Styrken hos vores velkvalificerede vikarer er deres brede erfaring, parret med en stor fleksibilitet og dermed evnen til hurtigt at kunne sætte sig ind i krav og forventninger omkring enhver ny malerentreprise. Tilpasningsevnen gælder også på det menneskelige plan – vores vikarer er vant til at arbejde sammen med mange forskellige personer.

Efteruddannelse, sygdom, barsel eller ekstraordnær tilgang kan være den udløsende faktor for, at dit malerfirma bør overveje fordelene ved ansættelse af malervikarer/-afløsere.

Du slipper for at bekymre dig om overenskomster. Ingen snærende kontraktforhold for langtidsansættelser. De sociale omkostninger – udgift til medarbejdernes sygdom & barsel behøver du heller ikke at bekymre dig om. Hos Driftservice ApS betaler du nettopriser for arbejdskraften – alene beregnet ud fra den faktiske arbejdstid. Det kalder vi en fair vikarløsning.

Kontakt Driftservice ApS

Driftservice ApS
Ørningevej 2
DK-4140 Borup
CVR: 37001376

Tlf: (45) 30 15 30 16
E-mail: info@driftservice.dk