Flyttemænd

 

Flyttemænd

Flyttebrancen er kendetegnet ved et særdeles skiftende behov for mandskab. En enkelt, stor flytning kan betyde, at du akut står med et behov for et større antal flyttemænd, mens du til andre tider ikke har det samme mandskabsbehov.

At tilpasse en fastansat medarbejderstab kan være særdeles vanskeligt i et flyttefirma. Der vil altid være stor risiko for spildtid og unødvendige omkostninger.

Af samme grund vil det være oplagt for dig at benytte dig af Drift-Service ApS´ vikarløsning. Her hos os kan du nemlig bestille lige præcist det antal flyttemænd, du har brug for i en konkret situation.

Ved at anvende vikarer til flytning vil du i langt højere grad kunne lave nøjagtige kalkulationer på dine udgifter i forbindelse med den forestående flytteopgave. Du vil herefter kunne give dine kunder langt skarpere tilbud på flytning – og i sidste ende opnå bedre resultater på bundlinjen.

Vores flyttefolk er erfarne, energiske og selvfølgelig fysisk stærke. De har desuden den krævede forståelse for at behandle flyttekundernes værdifulde flyttegods med den fornødne omhu. Diskretion i forbindelse med privat flyttegods er også en æressag for vores vikarer.

I vores vikarkartotek finder du landets stærkeste og dygtigste flyttemænd. Kontakt os for ethvert behov for flytteassistance. Vi udlejer også gerne flyttemænd til større, private flytninger.

Kontakt Driftservice ApS

Driftservice ApS
Ørningevej 2
DK-4140 Borup
CVR: 37001376

Tlf: (45) 30 15 30 16
E-mail: info@driftservice.dk