Chauffører

Chauffører

Chaufførafløsere skaffer vi med kort varsel. Har du en akut transportopgave, eller søger du en eller flere chauffører til længerevarende kørselsentrepriser, behøver du blot at ringe til Driftservice ApS.

Vores chauffører har en omfattende erfaring med alle former for transport, og vi formidler selvfølgelig chauffører med kørekort til almindelig varetransport, distributionskørsel og kurerkørsel. Desuden finder du din nye medarbejder her hos os, hvis opgaven stiller krav til kørsel med trækkere, farligt gods eller specialtransport. Bl.a. har vi chauffører med speciale i vindmølletransport.

Driftservice ApS tilbyder chaufførvikarer med alle typer kørekort – (A,B,C,D,E) – og chaufførerne har tilladelse til kørsel i både ind- og udland. Vores eksportchauffører kender det europæiske vejnet og er fortrolig med det nødvendige papirarbejde i forbindelse med eksportkørsel.

Vores chauffører er til stadighed opdateret gennem kurser og efteruddannelse. Vi lægger desuden stor vægt på, at vores chauffører optræder ansvarligt i trafikken. Sikkerheden skal altid være i højsædet, og kundernes materiel og gods vil altid blive behandlet med stor omhyggelighed.

Driftservice ApS leverer danske chauffører til leje. Vi løser alle situationer og spidsbelastninger i samråd med dig.

Kontakt os i dag for et tilbud på chaufførvikar.

Kontakt Driftservice ApS

Driftservice ApS
Ørningevej 2
DK-4140 Borup
CVR: 37001376

Tlf: (45) 30 15 30 16
E-mail: info@driftservice.dk